Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΜΑΡΜΑΡΑ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πέτρες - Γρανίτες - Κατασκευή Μνημείων

στη Χαλκιδική

 


ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Όλα τα προϊόντα ταιριάζουν ιδανικά σε επενδύσεις τοίχων, δάπεδα αλλά και τζάκια.

Μάρμαρα - Γρανίτες
(πόλαρις λευκό, μαρμαράς Καβάλας, καβαλας, βρατσα μπεζ, Ιωαννίνων, ρειμπουλ, πράσινο Βέροιας)
Τα Μάρμαρα είναι φυσικά υλικά, ευραίως χρησιμοποιούμενα στην δόμηση και την διακόσμηση και χρησημοποιούνται απο την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Τα Μάρμαρα είναι υλικά που μπορούν να κατεργαστούν και με βάση τις ιδιότητες τους, είναι ιδανικά για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Χρησιμοποιείστε επίσης μάρμαρα και γρανίτες για επενδύσεις εσωτερικών τοίχων, εξωτερικών τοίχων αλλά και υποστυλωμάτων.
 
Πέτρες - πετρώματα
(Καβάλας και Καρύστου , σκαπιτσαριστό)

Τα Φυσικά Πετρώματα είναι υλικά με χαρακτηριστικά και ιδιότητες, που τα καθιστούν ιδανικά για εξωτερική διακόσμηση και για προστασία. Έχουν διαφορετικούς χρωματικούς συνδιασμούς, και παρέχονται σε διάφορες διαστάσεις για την κατασκευή διαφορετικών μοτίβων.
Τα Φυσικά Πετρώματα χρησημοποιούνται όχι μόνο για την αισθητική αναβάθμιση αλλά και για την προστασία και μόνωση κτιρίων.

Βότσαλα
(λευκό, κόκκινο, πράσινο)

Τα βότσαλα αποτελούν ένα τέλειο υλικό επίστρωσης. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να ορίσετε μια διαδρομή χαμηλής κυκλοφορίας ή να τα χρησιμοποιήσετε σε συνδιασμό με άλλα υλικά για να δημιουργήσετε μια πιο ανθεκτική και ελκυστική λύση επίστρωσης.
Ανάλογα με το μέγεθος της κυκλοφορίας που περιμένετε, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για οδοστρώματα ή να τα τοποθετήσετε σε κονίαμα.Τα βότσαλα επίσης σε επένδυση τοίχου αποτελούν μια απο τις πολλές εναλλακτικές λύσεις για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Συνήθως τα ψηφιδωτά αυτά γίνονται από βότσαλα διαφορων μεγεθών που κολιούνται πάνω σε ένα διχτάκι το οποιό με την σειρά τους εφαρμόζεται στον τοίχο.

Εκκλησάκια - είδη μνημείων
Καντηλάκια, κάδρα, σταυροί, βάζα κ.α
.
Έχουμε στην διάθεση μας ποικιλία ειδών μνημείου, φτιαγμένα από άριστα υλικά με μεγάλη αντοχή στο χρόνο για τη σωστή και όμορφη διακόσμηση των μνημείων .